Zöldfalak

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Zöldfalak

A zöldfal vagy vertikális kert, amit sűrű növénytakaró (bármely beltéri szobanövény) borít. Sok féle megjelenési formája létezik, de mindegyik közös jellemzője, hogy függőleges növényfalat alkot. 

 

Hordozható manuális zöldfal

Hordozható manuális zöldfal

78 000 Ft / doboz

(Nettó 61 417 Ft / doboz)

Plusz 3 sor kaspót biztosító állvány

Plusz 3 sor kaspót biztosító állvány

28 500 Ft / doboz

(Nettó 22 441 Ft / doboz)

2 darabos sor kaspó box

2 darabos sor kaspó box

16 000 Ft / doboz

(Nettó 12 598 Ft / doboz)1

Ahol veled lélegzik a fal…

Innowall Zöldfal, ahol veled lélegzik a fal...

 

 

 

 

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.

 

Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle. Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább … Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.

 

 

Zöld utat a zöldnek! 

 

Zöldfal irodában elhelyzve, stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

 

Az egymásra épülő növénypanelek segítségével színt és életet vihetsz hétköznapjaidba. Az elemeket tetszés szerint kombinálhatod, a rendszer teljes mértékben önellátó, automatizált és különösebb gondoskodást nem igényel. Függetlenül attól, hogy szerényebb vagy éppen nagyobb volumenű térről legyen is szó, amennyiben a természet közelségét választod, számodra a zöldfal a legideálisabb választás. Mi azon dolgozunk, hogy ez a modern technológia beköltözzön otthonodba, zöld utat adva így a természetnek.

 

Függetlenül attól, hogy meghitt vagy nagy volumenű lakó, vagy üzleti környezetről van szó, ha szeretnéd természeti értékekkel ékesíteni környezeted, egy zöldfal a legideálisabb választás. Moduláris, azaz elemekből álló, egymásra épülő rendszerek kialakításával színt és életet vihetsz hétköznapjaidba.

 

Elemeit ízlés és hangulat szerint módosíthatod, önellátó, automatizált és hosszú időn át fenntartható rendszer. Kül- és beltéri alkalmazása egyaránt kivitelezhető. Az Innowall függőleges kert rendszer alkalmas a legtöbb szobanövény tárolására, de ezen túlmenően fűszernövény falak és egyéb speciális növények is beültethetőek.

 

 

 

 

 

 

Az Innowall vertikális kert előnyei:

 

 

Automata gondozásmentes Zöldalak

 

 

Zöldfalak jótékony hatásai:

 

 

Javítják a levegő minőségét,  optimalizálják a beltéri viszonyokat (oxigént termel, valamint megköti a szálló port). Életünk jelentős részét otthonunkban és munkahelyünkön töltjük, a zárt épületek levegője azonban számos láthatatlan káros összetevőt rejteget. A legismertebbek közé a formaldehid és a benzol tartozik. Ma már azonban bizonyított tény, hogy a növények fotoszintézisük során nemcsak szén-dioxidot, hanem az előbb említett káros anyagokat is képesek felvenni a levegőből. Ezáltal pedig az egyik leghatékonyabb természetes levegőtisztítónak minősülnek. Stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

 

 

 

 

 

 

Kiknek ajánljuk:

 

 

 


3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
ILYEN VÉGEREDMÉNYT LEHET ELÉRNI
A FALPANELEINKKEL!
IMG-1813.JPG 5.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg IMG-2243.JPG Teide1._m__solat.jpg Taide_2__j.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg 14.jpg 1.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg 3.jpg K__perny__fot___2019-04-09_-_10.36__1_.08_2019_04_10_11_32_16_80420378689.jpg K__perny__fot___2019-04-10_-_10.48.22_2019_04_10_11_32_16_84223698359.jpg IMG_2021_2019_04_10_11_32_47_90776081849__1_.jpg IMG_2022_2019_04_10_11_32_47_51024563983.jpg viber_image_2019-05-10___16.27.45_m__solat_2.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient