Zöldfal

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Zöldfal

 

Ahol veled lélegzik a fal...

 

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.Az ember és a természet össztartozik

 

Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle. Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább … Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.

 

 

Zöld utat a zöldnek!

 

Vertikális fal irodábanAz egymásra épülő növénypanelek segítségével színt és életet vihetsz hétköznapjaidba. Az elemeket tetszés szerint kombinálhatod, a rendszer teljes mértékben önellátó, automatizált és különösebb gondoskodást nem igényel. Függetlenül attól, hogy szerényebb vagy éppen nagyobb volumenű térről legyen is szó, amennyiben a természet közelségét választod, számodra a zöldfal a legideálisabb választás. Mi azon dolgozunk, hogy ez a modern technológia beköltözzön otthonodba, zöld utat adva így a természetnek.

Függetlenül attól, hogy meghitt vagy nagy volumenű lakó, vagy üzleti környezetről van szó, ha szeretnéd természeti értékekkel ékesíteni környezeted, egy zöldfal a legideálisabb választás. Moduláris, azaz elemekből álló, egymásra épülő rendszerek kialakításával színt és életet vihetsz hétköznapjaidba.

Elemeit ízlés és hangulat szerint módosíthatod, önellátó, automatizált és hosszú időn át fenntartható rendszer. Kül- és beltéri alkalmazása egyaránt kivitelezhető. Az Innowall függőleges kert rendszer alkalmas a legtöbb szobanövény tárolására, de ezen túlmenően fűszernövény falak és egyéb speciális növények is beültethetőek.

 

 

 

 

 

Az Innowall vertikális kert előnyei:

 

 • a rendszer képes hosszú időn át vizet tárolni

 • a növények alulról, gyökerük felől jutnak vízhez és tápanyaghoz, amely egészségesebb, mint a felső betáplálásNövényfal zárt térben

 • nem igényel elektromos áramot

 • nem kell csepegtető rendszert kiépíteni

 • 3-5 hetente kell feltölteni vízzel (mérettől és helyiség adottságaitól függően)

 • magas minőségű anyagból készült szerkezet

 • gyorsan egyszerűen telepíthető

 • szinte minden lakó- és intézményi helyiségbe beépíthető

 • minimum 60 cm fal szélességtől bármilyen méretben kiépíthető rendszer

 • az Innowall rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket tároló cserepeket könnyedén cserélni tudjuk. 

 

Zöldfalak jótékony hatásai:

 

Javítják a levegő minőségét,  optimalizálják a beltéri viszonyokat (oxigént termel, valamint megköti a szálló port). Életünk jelentős részét otthonunkban és munkahelyünkön töltjük, a zárt épületek levegője azonban számos láthatatlan káros összetevőt rejteget. A legismertebbek közé a formaldehid és a benzol tartozik. Ma már azonban bizonyított tény, hogy a növények fotoszintézisük során nemcsak szén-dioxidot, hanem az előbb említett káros anyagokat is képesek felvenni a levegőből. Ezáltal pedig az egyik leghatékonyabb természetes levegőtisztítónak minősülnek. Stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

 

 

Kiknek ajánljuk:

 

- irodaházaknak

- éttermeknek, kávézóknak (vendéglátó egységeknek)

- magán-, illetve társasházaknak

- szállodáknak, hoteleknek, hosteleknek

- intézményeknek


Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Kiállítottunk

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg Studio255_Panel7_Camicero.jpg k__p.jpg Studio255_Panel17_Sabre.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient