Zöldfal

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Zöldfal

 

Ahol veled lélegzik a fal...

 

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.Az ember és a természet össztartozik

 

Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle. Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább … Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.

 

 

Zöld utat a zöldnek!

 

Vertikális fal irodábanAz egymásra épülő növénypanelek segítségével színt és életet vihetsz hétköznapjaidba. Az elemeket tetszés szerint kombinálhatod, a rendszer teljes mértékben önellátó, automatizált és különösebb gondoskodást nem igényel. Függetlenül attól, hogy szerényebb vagy éppen nagyobb volumenű térről legyen is szó, amennyiben a természet közelségét választod, számodra a zöldfal a legideálisabb választás. Mi azon dolgozunk, hogy ez a modern technológia beköltözzön otthonodba, zöld utat adva így a természetnek.

Függetlenül attól, hogy meghitt vagy nagy volumenű lakó, vagy üzleti környezetről van szó, ha szeretnéd természeti értékekkel ékesíteni környezeted, egy zöldfal a legideálisabb választás. Moduláris, azaz elemekből álló, egymásra épülő rendszerek kialakításával színt és életet vihetsz hétköznapjaidba.

Elemeit ízlés és hangulat szerint módosíthatod, önellátó, automatizált és hosszú időn át fenntartható rendszer. Kül- és beltéri alkalmazása egyaránt kivitelezhető. Az Innowall függőleges kert rendszer alkalmas a legtöbb szobanövény tárolására, de ezen túlmenően fűszernövény falak és egyéb speciális növények is beültethetőek.

 

 

 

 

 

Az Innowall vertikális kert előnyei:

 

 • a rendszer képes hosszú időn át vizet tárolni

 • a növények alulról, gyökerük felől jutnak vízhez és tápanyaghoz, amely egészségesebb, mint a felső betáplálásNövényfal zárt térben

 • nem igényel elektromos áramot

 • nem kell csepegtető rendszert kiépíteni

 • 3-5 hetente kell feltölteni vízzel (mérettől és helyiség adottságaitól függően)

 • magas minőségű anyagból készült szerkezet

 • gyorsan egyszerűen telepíthető

 • szinte minden lakó- és intézményi helyiségbe beépíthető

 • minimum 60 cm fal szélességtől bármilyen méretben kiépíthető rendszer

 • az Innowall rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket tároló cserepeket könnyedén cserélni tudjuk. 

 

Zöldfalak jótékony hatásai:

 

Javítják a levegő minőségét,  optimalizálják a beltéri viszonyokat (oxigént termel, valamint megköti a szálló port). Életünk jelentős részét otthonunkban és munkahelyünkön töltjük, a zárt épületek levegője azonban számos láthatatlan káros összetevőt rejteget. A legismertebbek közé a formaldehid és a benzol tartozik. Ma már azonban bizonyított tény, hogy a növények fotoszintézisük során nemcsak szén-dioxidot, hanem az előbb említett káros anyagokat is képesek felvenni a levegőből. Ezáltal pedig az egyik leghatékonyabb természetes levegőtisztítónak minősülnek. Stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

 

 

Kiknek ajánljuk:

 

- irodaházaknak

- éttermeknek, kávézóknak (vendéglátó egységeknek)

- magán-, illetve társasházaknak

- szállodáknak, hoteleknek, hosteleknek

- intézményeknek


Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Ecuador_3D_falpanel_2019_12_13_09_40_10_16088762832.jpg 10..jpg Z__ldfal_k__p_.jpg 11..jpg IMG_20191216_163532.jpg k__p.jpg IMG-2243.JPG Teide1._m__solat.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg image7.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg 5.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg IMG-1813.JPG __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg K__perny__fot___2019-10-31_-_10-18-26_m__solat_2019_11_05_10_00_25_55364313256.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient