Viszonteladó oldal Viszonteladó oldal Viszonteladó oldal

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

A különleges mindig nyerő!

 

 

A különleges és egyedi dolgokra komoly igény van, különösen, hogyha ez a különlegesség és egyediség az otthon motívumával találkozik. 

 

Sokak már nagyon unják az átlagos, megszokott falak látványát és szeretnének valami mást, valami minőségit, valami különlegeset, ami teljes egészében megváltoztatja az otthonuk megjelenését.

 

Az igényeikre a választ pedig mostantól Te magad is megadhatod!

 

 

 

Miért válj viszonteladónkká?

 

 • A 3D falpanelek eladják magukat a látványukkal – ez nem az a terméktípus, amelynél minden egyes eladásért vért kell izzadnod.
 • Minőségi, igényes vásárlókat vonzanak be a termékek.
 • A falburkolat eladása sokszor csak a kezdet – számtalan más, az otthonhoz kapcsolódó terméket felajánlhatsz majd a nyitott, otthonuk átformálásán dolgozó vásárlóknak.
 • Tapasztalatból tudjuk, hogy az elégedett vásárlóink újra és újra tovább ajánlanak minket a termékek kiváló minősége és esztétikai értéke miatt.
 • Mi megtanítjuk, hogy hogyan add el igazán hatékonyan a termékeinket, hiszen csak így lesz eredményes az együttműködésünk.

 

 

Kiket keresünk?

 

 • Elsősorban hozzánk hasonló lelkes, a minőséget szem előtt tartó partnereket keresünk, akikre boldogan rá merjük bízni a termékeink forgalmazását.
 • Fontos, hogy legyen egy bemutatótermed a falburkoló panel prezentálása céljából.
 • Olyan partnerekkel szeretnénk együtt dolgozni, akik számára fontosak a vásárlók és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megtalálják a számukra legkiválóbb megoldásukat, mikor az otthonukról van szó.
 • A kiterjedt kapcsolatrendszert (például építészek, lakberendezők) előnyt jelentenek!
 • Partnerként légy nyitott a modern marketingeszközök alkalmazására és fontos, hogy eredményes legyél a személyes értékesítés területén is.

 

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!

 

Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel sem jár. Az űrlap kitöltését követő 48 órán belül kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Ecuador_3D_falpanel_2019_12_13_09_40_10_16088762832.jpg 10..jpg Z__ldfal_k__p_.jpg 11..jpg IMG_20191216_163532.jpg k__p.jpg IMG-2243.JPG Teide1._m__solat.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg image7.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg 5.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg IMG-1813.JPG __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg K__perny__fot___2019-10-31_-_10-18-26_m__solat_2019_11_05_10_00_25_55364313256.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient