3D Falpanelek - Teide

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Oszd meg!Nagyítás
Teide

Add meg a fal méreteit, mi pedig kiszámoljuk hány db falpanelre van szükséged!

Falfelület mérete:

Szélesség (cm):

Magasság (cm):

Szükséges mennyiség:

Teide

Választható kárpitanyagok:

Melyik kárpittal készüljön el számodra? Válaszd ki!Választható kárpitok


Vintage arany Éjsötét fekete Korona arany Rose arany Metál Bronz Wenge barna Oxford fehér Adamin Sziena barna Boleró bíbor Manhattan szürke Bohém bíbor Hematit szürke Casablanca fehér Serpa Alpakkaszürke Púder Bíbor Benetton zöld Császár sárga Blue janes Cappuccino Marrone Denim kék Mokka Alizarin piros

Nem tudsz választani a fenti kárpitanyagok közül?

Hozott kárpitanyagból is elkészítjük a kiválasztott falpanelt.


Választott szín:
db
Minimum 10 darab / doboz rendelési egység.
Termék típus:
3D falpanel
méret:
40x40 cm
alapanyag:
memóriahab
panelborítás:
műbőr vagy textilbőr
szín:
választható
panelvastagság:
2,1 cm
rögzíthetőség:
kétoldalú ragasztószalaggal való
tisztíthatóság:
nedves törlőkendő vagy porszívó
kiszerelés:
10 db/ doboz ( 1,6 m2 )
1 db falpanel súly:
0,45 kg

Az Innowall 3D Teide dekorpanel, egy modern fali dekoráció, amely alapanyaga egy magas minőségű, sűrű memóriahab. Könnyedén tudunk vele 3D fal felületet létrehozni, amely a lakberendezési és belsőépítészeti trendekben látványos megoldást kínál.


Gyártó:
Innowall
Cikkszám:
IW40x40TD000
Kategória:

Leírás

Az Innowall TEIDE dekorpanelek vázszerkezetét képező habanyagot  Németországból szerezzük be.

Lakásdekorációs termékeinket egyedülálló, speciális technológiával állítjuk elő. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a hazai innovációnak  és cégünknél magyar emberek szaktudásával és szorgalmával állíthatunk elő minőségi falpaneleket.

 

A TEIDE 3D panelek szerkezetét tekintve 3 fő részre bonthatjuk:
-    műbőr – habzáró rétegként is fontos szerepet tölt be, 
-    magas minőség memóriahab biztosítja a falpanelek törésállóságát, rugalmasságát,
-    valamint a textilbőr,- illetve a műbőr, amely szintén habzáró anyagként, valamit dekorációs elemként funkciónál.

A 3D fal panel felépítése: 

A 3D falpanelek telepítése roppant egyszerű és gyorsan kivitelezhető, amihez nincs szükség szakember segítségére.


1.    Vegyük ki a falra helyezendő panelt a dobozból, majd fordítsuk meg. Tegyük le egy asztalra, mégpedig úgy, hogy a panel hátsó része legyen felül.

 

 

2.    Készítsünk elő egy ollót, egy mérőszalagot, valamint a kétoldali ragasztószalagot. A szalag segítségével mérjük le a panelünk egyik oldalát, majd ha megvan, mérjünk és vágjuk le a megfelelő méretet a ragasztószalagból. Legyünk pontosak, hogy ne legyen hosszabb a ragasztószalag mint a falpanel. Ha véletlenül elmértük magunkat, könnyedén korrigálhatjuk egyszerűen levágjuk a felesleges részt.

 

 

3.    Ismételjük meg a 2-es pontot mindegyik oldalon! ( ha nagyobb panelt választottunk mint a képen látható 40x40-es, akkor  középre is ajánlott, hogy minden pontja szorosan érintkezzen a kiválasztott falfelülettel)

 

 

4.    Ha elkészültünk mindegyik oldalon a kétoldali ragasztószalag felhelyezésével, akkor óvatosan kezdjük eltávolítani a ragasztószalag, ragasztásgátló rétegét.

 

 

5.    Folytassuk a ragasztószalag, ragasztásgátló réteg eltávolítását  mindegyik oldalon.

 

 

6.    Egészen addig, amig a teljesen meg nem szabadítottuk a ragasztószalagot a ragasztásgátló rétegektől.

 

 

7.    Ha megtörtént az eltávolítás, megfogjuk a 3D panelt, azután megfordítjuk óvatosan, hogy ne érintkezzen a hátsó része semmivel, majd a kiválasztott fal felülethez visszük. Erősen a falhoz nyomjuk minden pontját, mégpedig azokra a területekre koncentrálva, ahol a kétoldalú ragasztószalagokat helyzetük. 

 

3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
ILYEN VÉGEREDMÉNYT LEHET ELÉRNI
A FALPANELEINKKEL!
IMG-1813.JPG 5.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg IMG-2243.JPG Teide1._m__solat.jpg Taide_2__j.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg 14.jpg 1.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg 3.jpg K__perny__fot___2019-04-09_-_10.36__1_.08_2019_04_10_11_32_16_80420378689.jpg K__perny__fot___2019-04-10_-_10.48.22_2019_04_10_11_32_16_84223698359.jpg IMG_2021_2019_04_10_11_32_47_90776081849__1_.jpg IMG_2022_2019_04_10_11_32_47_51024563983.jpg viber_image_2019-05-10___16.27.45_m__solat_2.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient