Gyakori kérdések

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Gyakori kérdések és válaszok


 1. Miből készül a 3D falpanel, mitől puha? 
 • Az Innowall falpanel textilbőrből és memóriahabból épül fel, kemény hordozóanyag nélkül. A rugalmasságát a sűrű memóriabuborékok adják, amitől ellenál a nyomásnak, ütésnek és a törésnek is!

 

 

 1. Hogyan telepíthető? 
 • A falburkoló panel hátuljára, egy vízbázisú sziloplaszt ragasztót kell felhordani, amely tökéletes tapadást biztosít.

 

 

 1. Önök telepítik a falpanelt?
 • A 3D falpanel szakember segítsége nélkül telepíthető! Egy ügyes kezű személy pillanatok alatt megalkothatja saját 3D falát! Természetesen, ha van rá igény, szakembereink Magyarország területén vállalját a telepítést is!

 

 

 

 1. Van hangszigetelő hatása a falpanelnek?
 • Igen! A dekorpanel hang, és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, valamint akusztikai tulajdonsága se elhanyagolható! Pontos mérési adatokat a későbbiek folyamán tudunk adni, mert jelen pillanatban is vizsgálják.

 

 

 

 1. Milyen vastag egy 3D falpanel?
 •  Jelenleg 27 darab falpanel formát gyártunk és forgalmazunk Magyarországon. Mindegyik forma más és más vastagságú. A legvékonyabb 1,5 cm vastag, míg a legvastagabb eléri a 3,6 cm vastagságot is.

 

 

 1. Honnan származik a 3D falpanel?
 • Büszkék vagyunk arra, hogy az Innowall 3D falpanel egy ízig-vérig magyar termék! Magyarországon állítjuk elő, magyar szakemberekkel. 

 

 

 1. Milyen falra telepíthető? 
 • Bármilyen falfelületre telepíthető, a legfontosabb az, hogy egybefüggő és portalanított  falfelület legyen. Legyen szó tapétázott falról, csempével borított falról, vagy sima festett falról.

 

 

 1.  Hogyan tisztítható a 3D falpanel?
 • Az Innowall falburkolat, egy nedves törlőkendővel, vagy porszívóval pillanatok alatt tisztára varázsolható, a háztartásban előforduló álltalános szennyeződésektől. 

 

 

 1. Hogyan rendelhetek? 
 • Rendelését több változatban is leadhatja. Az első változat, ha a www.innowall.hu oldalon, a látogató kiválasztja, mely 3D falpanel forma az, ami iránt érdeklődik, majd rákattint az adatlapjára. Az adatlapon található egy falpanel darabszám kalkulátor, ahová be kell írni a falfelület pontos méreteit centiméterben. A kalkulátor pillanatok alatt kiszámolja, hogy az adott formából hány darab falpanelre van szükség, az adott fal telepítéséhez. Ha ez megtörtént, a kalkulátor alatt található egy gomb „Kérj árajánlatot!” szöveggel ellátva, ha rákattint a látogató, automatikusan küld számunka egy emailt, amely tájékoztat arról bennünket, hogy egy újabb érdeklődő érkezett termékünk iránt. Levél beérkezése után maximum 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a levél küldőjével. A második változat az, ha telefonon keres fel bennünket az ügyfél a +36706353110-es, vagy a +36704159171-es számon, esetleg e-mailben a hello@innowall.hue-mail címen. A harmadik változat a bemutatóteremünkben való vásárlás.

 

 

 

 1. Van lehetőség egyedi méretre gyártás?
 • Egyedi méretre gyártásra jelen pillanatban nincs lehetőség. Fix, de változatos 3D falpanel méretekkel rendelkezünk.

 

 

 

 1.  Mekkora a legkisebb és mekkora a legnagyobb 3D falpanel méret?
 • A legkisebb 3D falpanel a 20 x 20 cm-es, míg a legnagyobb 60 x 60 cm-es.

 

 

 

 1.  A falpanel m2-ben vásárolható meg?
 • Nem. A puha 3D falpanel csomagban vásárolható meg. Egy csomag 10 darab 3D falpanel formát takar. A minimum rendelési egység 10 darab/ doboz. Természetesen 10 darab 3D falpanel felett van lehetőség 11 darab, 12 darab, 13 darab ... stb. darabszám rendelése is. 

 

 

 

 1.  Ha kiválasztott falon van kapcsoló, vagy konnektor, ott mit lehet tenni?
 • A falburkolatokat  egy sniccer segítségével a kapcsoló vagy konnektor helyét pillanatok alatt kialakítható, így az adott részt is esztétikai romlás nélkül, gyönyörűen telepíthető. Ilyen esetben egy bővebb tájékoztatást adunk a termék távételekor a vásárlónak.

 

 

 

 1.  Rendelés leadás után, hány napon belül kapom meg a termékeket?
 • Rendelés leadás után 14 munkanapon belül legyártjuk a rendelt mennyiséget. A gyártás befejezése után emailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vásárlót, hogy elkészül a 3D falpanel, amelyek személyesen átvehető bemutatótermünkben, vagy a GLS futárszolgálat 1-2 napon belül eljuttatja Magyarországon belül bárhová. 

 

 

 

 1.  Milyen ragasztót kell megvásárolni a  telepítéshez?
 • A TYTAN  professional Fast FIX 5s vízbázisú sziloplaszt ragaszót ajánljuk termékeink telepítéséhet, amely tőlünk is megvásárolható. 

 

 

 

 1.  Egy doboz ragasztóval hány darab 3D falpanel ragasztható fel?
 • Egy  tubus ragasztó kb. 7-8 darab 60 x 60 cm-es dekorpanel telepíthető. Természetesen az ettől kisebb 3D falpanel forma sokkal kevesebb ragasztóval telepíthető. A rendelés leadása előtt persze pontosan kiszámoljuk a vásárlónak, hogy az rendelt mennyiséghez hány tubus ragasztóra van szüksége.

 

 

 

 1. Mi történik, ha egy elem rongálódik? Van lehetőség leszedni és 1 darabot rendelni, vagy újra meg kell vásárolni 10 darabot minimum?
 • Már meglévő ügyfeleink részére biztosítunk 1 darab termék vásárlását is. Számukra nem érvényes a minimum rendelési egység szabálya. Ha egy panel megsérül (erre még nem volt példa) akkor pillanatok alatt leszedhető a rongálódott forma a falról és helyére egy hibátlan telepíthető.

 

 

 

 1.  Ha a kiválasztott falfelület kisebb mint a választott falpanel, van lehetőség vágni?
 • Igen. A 3D falpanel egy háztartási sniccer és egy vonalzó segítségével pillanatok alatt méretre vágható. 

 

  

 

 

 1.  A 3D falpanel festhető?
 • Nem. Az Innowall puha 3D falpanel felső rétege nem festhető, hisz a termék egy magas kopásállóságú és portaszító tulajdonsággal bíró textilbőr.

 

 

 

 1. Ha több színből szeretném a 3D falamat összeállítani, akkor lehet egy csomag falpanelt rendelni, de azt több fajta színben?
 • Igen. Ha több színből szeretné az otthonában látni, természetesen van rá lehetőség. Jelezni kell felénk, hogy melyik színből hány darabot tartalmazzon a rendelés.

 

 

 


Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Kiállítottunk

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg Studio255_Panel7_Camicero.jpg k__p.jpg Studio255_Panel17_Sabre.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient