3D Falpanelek - Bigorre

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Oszd meg!Nagyítás
Bigorre

Add meg a fal méreteit, mi pedig kiszámoljuk hány db falpanelre van szükséged!

Falfelület mérete:

Szélesség (cm):

Magasság (cm):

Szükséges mennyiség:Egységár: 21.667 Ft. / m2 = 2,78 db.
1 panel ára: Bruttó 7 800 Ft / darab

Választható kárpitanyagok:

Melyik kárpittal készüljön el számodra? Válaszd ki!Választható kárpitok


Vintage arany Éjsötét fekete Korona arany Rose arany Bronz Wenge barna Oxford fehér Adamin Sziena barna Boleró bíbor Bohém bíbor Casablanca fehér Serpa Alpakkaszürke Bíbor Benetton zöld Császár sárga Blue janes Cappuccino Marrone Denim kék Mokka Alizarin piros

Nem tudsz választani a fenti kárpitanyagok közül?

Hozott kárpitanyagból is elkészítjük a kiválasztott falpanelt.


Választott szín:
db
Minimum 1 darab / doboz rendelési egység.
Termék típus:
3D falpanel
méret:
60x60 cm
alapanyag:
memóriahab
panelborítás:
műbőr vagy textilbőr
szín:
választható
panelvastagság:
1,2 cm
rögzíthetőség:
ragasztás
tisztíthatóság:
nedves törlőkendő vagy porszívó
kiszerelés:
10 db/ doboz ( 3,6 m2 )
1 db falpanel súly:
0,93 kg

Az Innowall 3D Bigorre dekorpanel, egy modern fali dekoráció, amely alapanyaga egy magas minőségű, sűrű memóriahab. Könnyedén tudunk vele 3D fal felületet létrehozni, amely a lakberendezési és belsőépítészeti trendekben látványos megoldást kínál.


Gyártó:
Innowall
Kategória:

Leírás

Az Innowall BIGORRE dekorpanelek vázszerkezetét képező habanyagot  Németországból szerezzük be.

Lakásdekorációs termékeinket egyedülálló, speciális technológiával állítjuk elő. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a hazai innovációnak  és cégünknél magyar emberek szaktudásával és szorgalmával állíthatunk elő minőségi falpaneleket.

 

A BIGORRE 3D panelek szerkezetét tekintve 3 fő részre bonthatjuk:
-    műbőr – habzáró rétegként is fontos szerepet tölt be, 
-    magas minőség memóriahab biztosítja a falpanelek törésállóságát, rugalmasságát,
-    valamint a textilbőr,- illetve a műbőr, amely szintén habzáró anyagként, valamit dekorációs elemként funkciónál.

A 3D falpanel felépítése: 

A 3D falpanelek telepítése roppant egyszerű és gyorsan kivitelezhető, amihez nincs szükség szakember segítségére.


1.    Vegyük ki a falra helyezendő panelt a dobozból, majd fordítsuk meg. Tegyük le egy asztalra, mégpedig úgy, hogy a panel hátsó része legyen felül.

 

 

2.    Készítsünk elő egy ollót, egy mérőszalagot, valamint a kétoldali ragasztószalagot. A szalag segítségével mérjük le a panelünk egyik oldalát, majd ha megvan, mérjünk és vágjuk le a megfelelő méretet a ragasztószalagból. Legyünk pontosak, hogy ne legyen hosszabb a ragasztószalag mint a falpanel. Ha véletlenül elmértük magunkat, könnyedén korrigálhatjuk egyszerűen levágjuk a felesleges részt.

 

 

3.    Ismételjük meg a 2-es pontot mindegyik oldalon! ( ha nagyobb panelt választottunk mint a képen látható 40x40-es, akkor  középre is ajánlott, hogy minden pontja szorosan érintkezzen a kiválasztott falfelülettel)

 

 

4.    Ha elkészültünk mindegyik oldalon a kétoldali ragasztószalag felhelyezésével, akkor óvatosan kezdjük eltávolítani a ragasztószalag, ragasztásgátló rétegét.

 

 

5.    Folytassuk a ragasztószalag, ragasztásgátló réteg eltávolítását  mindegyik oldalon.

 

 

6.    Egészen addig, amig a teljesen meg nem szabadítottuk a ragasztószalagot a ragasztásgátló rétegektől.

 

 

7.    Ha megtörtént az eltávolítás, megfogjuk a 3D panelt, azután megfordítjuk óvatosan, hogy ne érintkezzen a hátsó része semmivel, majd a kiválasztott fal felülethez visszük. Erősen a falhoz nyomjuk minden pontját, mégpedig azokra a területekre koncentrálva, ahol a kétoldalú ragasztószalagokat helyzetük. 

 

3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Kiállítottunk

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg Studio255_Panel7_Camicero.jpg k__p.jpg Studio255_Panel17_Sabre.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient