3D Falpanelek - Bigorre

Telefon Telefon: +36 70 415 9171 vagy +36 70 326 6609
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Oszd meg!Nagyítás
Bigorre

Add meg a fal méreteit, mi pedig kiszámoljuk hány db falpanelre van szükséged!

Falfelület mérete:

Szélesség (cm):

Magasság (cm):

Szükséges mennyiség:Egységár: 21.667 Ft. / m2 = 2,78 db.
1 panel ára: Bruttó 7 800 Ft / darab

Választható kárpitanyagok:

Melyik kárpittal készüljön el számodra? Válaszd ki!Választható kárpitok


Vintage arany Éjsötét fekete Korona arany Rose arany Bronz Wenge barna Adamin Sziena barna Boleró bíbor Bohém bíbor Casablanca fehér Serpa Alpakkaszürke Bíbor Benetton zöld Császár sárga Blue janes Cappuccino Marrone Denim kék Mokka Alizarin piros Benetton zöld Császár sárga Blue janes Cappuccino Marrone Denim kék Mokka Alizarin piros Francia krém Havanna barna Fénylő antracit Acél szürke Hermelin fehér Kakaó barna Rió barna

Nem tudsz választani a fenti kárpitanyagok közül?

Hozott kárpitanyagból is elkészítjük a kiválasztott falpanelt.


Választott szín:
db
Minimum 1 darab / doboz rendelési egység.
Termék típus:
3D falpanel
méret:
60x60 cm
alapanyag:
memóriahab
panelborítás:
műbőr vagy textilbőr
szín:
választható
panelvastagság:
1,2 cm
rögzíthetőség:
ragasztás
tisztíthatóság:
nedves törlőkendő vagy porszívó
kiszerelés:
10 db/ doboz ( 3,6 m2 )
1 db falpanel súly:
0,93 kg

Az Innowall 3D Bigorre dekorpanel, egy modern fali dekoráció, amely alapanyaga egy magas minőségű, sűrű memóriahab. Könnyedén tudunk vele 3D fal felületet létrehozni, amely a lakberendezési és belsőépítészeti trendekben látványos megoldást kínál.


Gyártó:
Innowall
Kategória:

Leírás

Az Innowall BIGORRE dekorpanelek vázszerkezetét képező habanyagot  Németországból szerezzük be.

Lakásdekorációs termékeinket egyedülálló, speciális technológiával állítjuk elő. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a hazai innovációnak  és cégünknél magyar emberek szaktudásával és szorgalmával állíthatunk elő minőségi falpaneleket.

 

A BIGORRE 3D panelek szerkezetét tekintve 3 fő részre bonthatjuk:
-    műbőr – habzáró rétegként is fontos szerepet tölt be, 
-    magas minőség memóriahab biztosítja a falpanelek törésállóságát, rugalmasságát,
-    valamint a textilbőr,- illetve a műbőr, amely szintén habzáró anyagként, valamit dekorációs elemként funkciónál.

A 3D falpanel felépítése: 

A 3D falpanelek telepítése roppant egyszerű és gyorsan kivitelezhető, amihez nincs szükség szakember segítségére.


1.    Vegyük ki a falra helyezendő panelt a dobozból, majd fordítsuk meg. Tegyük le egy asztalra, mégpedig úgy, hogy a panel hátsó része legyen felül.

 

 

2.    Készítsünk elő egy ollót, egy mérőszalagot, valamint a kétoldali ragasztószalagot. A szalag segítségével mérjük le a panelünk egyik oldalát, majd ha megvan, mérjünk és vágjuk le a megfelelő méretet a ragasztószalagból. Legyünk pontosak, hogy ne legyen hosszabb a ragasztószalag mint a falpanel. Ha véletlenül elmértük magunkat, könnyedén korrigálhatjuk egyszerűen levágjuk a felesleges részt.

 

 

3.    Ismételjük meg a 2-es pontot mindegyik oldalon! ( ha nagyobb panelt választottunk mint a képen látható 40x40-es, akkor  középre is ajánlott, hogy minden pontja szorosan érintkezzen a kiválasztott falfelülettel)

 

 

4.    Ha elkészültünk mindegyik oldalon a kétoldali ragasztószalag felhelyezésével, akkor óvatosan kezdjük eltávolítani a ragasztószalag, ragasztásgátló rétegét.

 

 

5.    Folytassuk a ragasztószalag, ragasztásgátló réteg eltávolítását  mindegyik oldalon.

 

 

6.    Egészen addig, amig a teljesen meg nem szabadítottuk a ragasztószalagot a ragasztásgátló rétegektől.

 

 

7.    Ha megtörtént az eltávolítás, megfogjuk a 3D panelt, azután megfordítjuk óvatosan, hogy ne érintkezzen a hátsó része semmivel, majd a kiválasztott fal felülethez visszük. Erősen a falhoz nyomjuk minden pontját, mégpedig azokra a területekre koncentrálva, ahol a kétoldalú ragasztószalagokat helyzetük. 

 

3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Innowall a vírus ellen!

Egészséged fontos számunkra!
Jelentkezz be szóban vagy írásban, így csak Te leszel a bemutatóteremben!
Várunk.
 

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
__cotomaxi4.jpg __cotomaxi__.jpg IMG_1280.jpg IMG_20200922_152621.jpg IMG_20200922_152557.jpg Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg 0-02-05-fc559d8c8512f432e7f92d5573ba414ba783bf04cefe9e7ebb2a135d52496ea8_1c6d9b16db37cf.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2020-07-29

 

Ha barátokat, rokonokat hívunk a lakásunkba vagy ügyfeleket az irodánkba, alapvető, hogy szeretnénk jó benyomást tenni rájuk a minket körülvevő környezettel. Egy csupasz falakkal körülhatárolt szoba pedig unalmas, fantáziátlan hatást kelt. A falaid panel elemekkel való feldíszítése eleganciát, szofisztikáltságot kölcsönöz a tereidnek. A 3D falpanelek iránt igen nagy a kereslet, hiszen praktikus, minimális erőfeszítést igénylő eszközei a kültéri és beltéri falak megszépítésének. A 3D falpanelek legmodernebb típusai műbőrrel bevont formában, ismétlődő motívumokkal készülnek, hogy létrejöjjön az adott fény-árnyék hatás megfelelő (meg)világítás használata mellett. A falpaneleket bárhol használhatod díszítésre, otthoni vagy üzleti környezetben, éttermekben, hotelekben, szórakozóhelyeken. 

 

Egyszerű felhelyezés

 

A 3D falpanelek adott geometriai formákban készülnek. Egyszerűen győződj meg róla, hogy a falad felszíne sima, majd kend be a fali elemek hátulját az ajánlott ragasztóval, és illeszd a falhoz.

 

Egyszerű karbantartás

 

A 3D falpaneleket nagyon egyszerű tisztán tartani. A por száraz ronggyal könnyen letörölhető, alkalmanként tisztítószeres vizes tisztítással pedig hosszú évekig megőrzik pompájukat.

 

Számos előny

 

A 3D falpanelek tartósak, stílusosak, kis anyagi ráfordítással új arcot kölcsönöznek tereidnek. Ráadásul hangszigetelő hatásuk is van, és védik a falat, illetve ahol panel elem díszíti a falat, ott nem szükséges kifesteni. 

 

Típusok, amiket a belső terek stílusosabbá tételéhez használhatsz

 

Számos fajtájuk létezik a gyártás során felhasznált alapanyagok alapján csoportosítva.

 

Bambusz 3D panelek:

Ez a környezetbarát dekorációs lehetőség barátságossá varázsol bármilyen helyiséget. Szűkösebb büdzsé esetén jó választás.

 

Fa 3D panelek:

A természetes anyagból készült fali elemek rusztikus hangulatot kölcsönöznek a belső tereidnek. 

 

MDF panelek

Közepes sűrűségű farostlemezből készülnek, és kedvező árfekvésük mellett további előnyük, hogy szinte bármilyen színnel lefesthetőek.

 

Gipsz 3D panelek: 

Magas minőségű gipszből készülnek. Előnyük, hogy bármilyen formára szabadon alakíthatók. Egyszerűen felszerelhetőek és világítással kombinálva meghitt hangulatot árasztanak. Szinte bárhol használhatók, kivéve szabadtéren vagy fürdőszobában, ahol pára érheti az anyagot. Magas esztétikai értékük mellett hátrányuk a sérülékenység.

 

Bőr falpanelek

Luxus minőséget képviselnek, ami az árukban is megnyilvánul. Cserébe segítségükkel királyi eleganciát varázsolhatsz a hálószobádba, nappalidba, vagy szinte bármilyen helyiségbe, de a párás környezetet ez az anyag is csak mérsékelten tolerálja. Újabb alternatívájuk a műbőr változat, amely széles választékával, puhaságával és eleganciájával megfizethető, de mégis prémium megoldást kínál a belső terek dekorálására.

 

Textil falpanelek

Puha anyagból készülnek, ezért speciális bánásmódot igényelnek. Szépek, kifinomultak, de sérülékenyek, élettartamuk korlátozott.

 

PVC falpanelek

Új divat az ágazaton belül, ragasztóval illeszthető a falhoz. Előnye, hogy könnyű, megfizethető, fényezhető, festhető. Természetesen, mint minden műanyag, így ez is tömegáru, egyedi design létrehozására kevésbé alkalmas, "tejfölös pohár effektus".t okozhat.

 

Fém falpanelek

Az extrém hatás kedvelőinek ajánlott; LED világítással kombinálva még különlegesebb a hangulata, bár ez sem a legolcsóbb anyag, amiből falpanelt lehet készíteni.

 

Üveg falpanelek

Költségesebb megoldás, de irodákban például nagyon elegáns hangulatot képes teremteni.

 

Kültéri falpanel lehetőségek

 

Kő falpanel

Ezek a falpanelek bármilyen időjárási körülmény mellett használhatók. Rusztikus hatást keltenek, és alkalmasak a kültéri falak védelmére. 

 

Tégla falpanel

Akárcsak a kő falpanelek, szintén kemények, strapabírók és remekül védik a kültéri falakat.

 

 

Összességében:

Korunkban számtalan praktikus, felhasználó barát falburkolat áll rendelkezésre. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet, ízlésének és pénztárcájának megfelelően. A falpanelekről általánosságban elmondható, hogy telepítésük gyors, a festési ciklusok költségének megtakarítása pedig anyagilag is kifizetődővé teheti a falpanelek felhasználását. Mellettük szól még az extra esztétikai hatás, a hang és hőszigetelő képesség.

Várható, hogy szerepük, jelentőségük a következő években, évtizedekben jelentősen növekedni fog a design trendekben.

2020-07-21

Régóta közismert, hogy a zöld szín és főként a zöld növények javítják a közérzetünket. Vibrálóvá, élettel telivé varázsolják tereinket, ami nagyon előnyös, legyen szó akár a munka, akár a lakókörnyezetünkről. Ha még sosem jutott eszedbe, hogy befektess egy élő falba az otthonodban vagy az irodádban, összeszedtünk néhány nyomós érvet a puszta esztétikán túl, ami miatt érdemes lehet belevágnod. 

További hírek
Élő- lélegző falak

A kiemelkedő esztétikai élményen túl az élő növényekkel borított falak párásító hatásuknak köszönhetően kedvezően befolyásolják az adott beltér hőmérsékletét, illetve csökkentik a széndioxid és a szállópor mennyiségét.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és jelentkezz viszonteladónak!

 

Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

 

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient