Automata öntöző -tápanyag utánpotló rendszerrel ellátott zöldfal

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Oszd meg!Nagyítás
Automata öntöző -tápanyag utánpotló rendszerrel ellátott zöldfal
Ahol veled lélegzik a fal...
Automata öntöző -tápanyag utánpotló rendszerrel ellátott zöldfal
Ahol veled lélegzik a fal...

Automata öntöző -tápanyag utánpotló rendszerrel ellátott zöldfal

Ha szeretnéd az otthonodban látni az automata öntöző rendszerrel ellátott növényfalat, akkor írj nekünk a honlapon feltüntetet e-mail címen.
Termék típus:
Zöldfal
magasság:
Bármekkora falfelületre
szélesség:
Bármekkora falfelületre
mélység:
18 cm

A zöldfal vagy vertikális kert, amit sűrű növénytakaró (bármely beltérinövény) borít, sok féle megjelnési formája létezik, de mindegyik közös jellemzője, hogy függőleges növényfalat alkot Az innowall zöldfalai élő növényekből összeállított magas minőségű anyagból készült szerkezet, amely szinte bármely falfelülethez rögzíthető.


Kategória:

Leírás

Az innowall élő- lélegző növényfal szerkezete, precízen kialakított, egymásra épülő elemei bármekkora falfelületre bövíthető. (minimum 60 cm széles) 
Egy sorkaspó box szélessége 57cm, mélysége 18 cm valamint a magassága 18 cm.

 

A beültetett növények a tápanyagot alulról kapják, ami a növények számára optimális, mert így éppen annyi mennyiségű vízhez jutnak hozzá, amennyire ténylegesen szükségük van, megteremtve a megfelelő körülményenket.
Túl öntözése szinte lehetetlen, minden növény sor végén egy vízszintmérő került kialakításra,  melynek segítségével könnyen nyomon követhetjük a szerkezetben tárolt víz mennyiségét.

A rendszer nagy előnye, a víztárolási képesség, növényfajtától és a helység hőmérsékletétől viszonyaitól függően akár 3-4 hétig is képes vizet tárolni a növényzet alatt.

A szerkezet további előnye hogy a drága és időigényes csepegtető rendszert nem kell kiépíteni, valamint nem kell karbantartani ezáltal gondozásmentes hosszantartó használatot biztosít.

A falra rögzített automata-, és tápanyag utánpótló rendszerrel ellátott tartó szerkezetért, valamint a teljes növényfal betelepítéséért kérem hívj a honlapon feltüntetett számon vagy írj a hello@innowall.hu e-mail címen. 
 

3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Kiállítottunk

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg Studio255_Panel7_Camicero.jpg k__p.jpg Studio255_Panel17_Sabre.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient