3D falpanel

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

3D Falpanel

A harmonikus, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést biztosító prémium 3D falpanel, egy csapásra új köntösbe öltözteti az otthonod falait. Ismerd meg a kézzel készült IW.  falpanelt, a faldekoráció jövőjét.

 

 

A prémium 3D falpanel nem csak dekoratív, de a speciális memóriahab beljesének köszönhetően kimagasló hőszigetelő és akusztika javító tulajdonságokkal is bír. Külön falrészeket, vagy teljes falfelületeket díszíthetünk vele. Belsőépítészek és lakberendezők által széles körben használt exkluzív falburkoló panel, bármely belső teret egyszerűen emlékezetessé tesz.

A kézzel készült beltéri falburkolat, kellemes komfortérzetet és hangulatos látványt visz, bármely helységbe, legyen az: otthon, üzlet, iroda, rendelő, vagy épp egy elegáns étterem, vagy kávézó. A puha falpanel szemet gyönyörködtető felületté alakítja át a zord és unalmas falakat. Külön előnye, hogy könnyű súlyának jóvoltából, bármilyen fal, vagy mennyezeti felületre gyorsan rögzíthető.

 

 

 

 

Az Innowall 3D falpanel, nem pusztán egy falburkolat, vagy egy használati tárgy, sokkal inkább egy hangulatforrás, egy energia központ, amelyen minden hazatéréskor megpihenteted a szemed és feltöltődhetsz.

Békét, melegséget sugárzó megjelenésével feloldja a falak egyhangúságát, újszerű formavilágával egyszerre teszi a belső teret elegánssá és egyedien hangulatossá. Felhasználhatósága széles spektrumú: hálóba, gardrób ajtóra, komódikra és számtalan egyéb felületre is felhelyezhető.

 

 

Termékünkkel alternatívát szeretnénk kínálni azoknak a kreatív otthonteremtő-, és átalakító embereknek, akik a kemény falburkolatok mellett, vagy helyett, egy magas minőségű, szemet gyönyörködtető alkotást szeretnének létrehozni otthonuk falán.

 

 

Amit a hagyományos kézi kárpitos technológia nem tud megoldani, azt az Innowall falpanelek tálcán kínálják Neked.

Merész, csúcsos geometriai formákat szeretnél? Tekintsd meg Ecuador panelünket. 

Harmonikus, gömbölyű vonalvezetés áll közelebb hozzád? Pillants rá a Monte termékünkre és látni fogod, hogy milyen csodákra képes a modern formatervezés.

Hullám kedvelő lennél? Akkor számodra a Cascade elnevezésű dekor panel a kitűnő választás lenne. Közel harminc féle  falpanel formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt. 

 

Az Innowall beltéri falburkoló panel nem gyűrődik, vagy törik, nem kelt olcsó műanyag hatást, nem porlad. Helyette puha barátságos és különleges műbőr – textilbőr kárpitoknak köszönhetően tartós és könnyen tisztán tartható.

 

A szépség és újszerűség mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy az Innowall puha 3D falpanelek számottevő hő-, és hangszigetelő képességük van, nem beszélve a kiváló akusztikai tulajdonságaikról.

 

Termékünk egy különleges prémium termék. Ha otthonodba kerül, biztos lehetsz abban, hogy belépő barátaidtól, ismerőseidtől sok elismerést fogsz kapni.

 

 

STÍLUS, FAL, INNOWALL 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jellemzők:

 

 • magas sűrűségű, masszív memóriahab
 • rugalmas
 • nincs kemény hordozóanyag
 • légiesen könnyű
 • az Innowall 3D panelek könnyen tisztíthatóak, akár egy nedves törlőkendővel vagy porszívóval is. Vegytisztításra nincs szükség!
 • német alapanyag, magyar kezek által előállított magyar termék
 • könnyű kezelhetőség, egyszerűen a helyére rögzíthető
 • CE jelölt termék

 


 

Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉMI-TÜV SÜD Magyarország termék minősítő vizsgálatán, a memórihabból készült 3D falpaneleink jól vizsgáztak, és megszereték a CE jelöléshez szükséges valamennyi  műszaki bizonylatot.

 

 

 

 Dokumentáció megtekintése


Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Bekerültünk

100 magyar találmány és fejlesztés

Falpanel és tenisz

Fucsovics Márton világhírű teniszezőnk

Kiállítottunk

Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
Studio255_Panel28_Escorial.jpg Cotopaxi-2.jpg image7.jpg Hexagon.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-49.jpg Studio255_Panel19_Collorada.jpg Vil__g__t___Hexa.jpg 01_2019_11_05_10_00_25_84139271546.jpg IMG-2243.JPG Z__ldfal_k__p_.jpg 10..jpg Bonete.jpg viber_k__p_2019-10-17_14-09-44_m__solat_2019_11_05_10_00_25_9815069707.jpg 5.jpg Teide1._m__solat.jpg IMG_20191216_163532.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg Galeras.jpg Cabaray.jpg viber_k__p_2020-04-19_08-02-50.jpg enterior_3Dwall.jpg 11.jpg IMG-2235.JPG Kordilerra.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg Taide_2__j.jpg Studio255_Panel7_Camicero.jpg k__p.jpg Studio255_Panel17_Sabre.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient