3D falpanel

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

3D Falpanel

A harmonikus, magas esztétikai értékeket és részletgazdag megjelenítést biztosító prémium 3D falpanel, egy csapásra új köntösbe öltözteti az otthonod falait. Ismerd meg a kézzel készült IW.  falpanelt, a faldekoráció jövőjét.

 

 

A prémium 3D falpanel nem csak dekoratív, de a speciális memóriahab beljesének köszönhetően kimagasló hőszigetelő és akusztika javító tulajdonságokkal is bír. Külön falrészeket, vagy teljes falfelületeket díszíthetünk vele. Belsőépítészek és lakberendezők által széles körben használt exkluzív falburkoló panel bármely belső teret egyszerűen emlékezetessé tesz.

A kézzel készült beltéri falburkolat kellemes komfortérzetet és hangulatos látványt visz bármely helységbe, legyen az otthon, üzlet, iroda, rendelő vagy épp egy elegáns étterem vagy kávézó. A puha falpanel szemet gyönyörködtető felületté alakítja át zord és unalmas falakat. Külön előnye, hogy könnyű súlyának jóvoltából bármilyen fal, vagy mennyezeti felületre gyorsan rögzíthető.

 

 

 

 

Az Innowall 3D falpanel nem pusztán egy falburkolat, vagy egy használati tárgy, sokkal inkább egy hangulatforrás, egy energia központ, amelyen minden hazatéréskor megpihenteted a szemed és feltöltődhetsz. Békét, melegséget sugárzó megjelenésével feloldja a falak egyhangúságát, újszerű formavilágával egyszerre teszi a belső teret elegánssá és egyedien hangulatossá. Felhasználhatósága széles spektrumú, hálóba, gardrób ajtóra, komódikra és számtalan egyéb felületre is felhelyezhető.

 

 

Termékünkkel alternatívát szeretnénk kínálni azoknak a kreatív otthonteremtő-, és átalakító embereknek, akik a kemény falburkolatok mellett, vagy helyett, egy magas minőségű, szemet gyönyörködtető alkotást szeretnének létrehozni otthonuk falán.

 

 

Amit a hagyományos kézi kárpitos technológia nem tud megoldani, azt az Innowall falpanelek tálcán kínálják Neked. Merész, csúcsos geometriai formákat szeretnél? Tekintsd meg Ecuador panelünket. 

Harmonikus, gömbölyű vonalvezetés áll közelebb hozzád? Pillants rá Monte termékünkre és látni fogod, hogy milyen csodákra képes a modern formatervezés. Hullám kedvelő lennél? Akkor számodra a Cascade elnevezésű dekor panel a kitűnő választás lenne. Közel harminc féle  falpanel formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt. 

 

Az Innowall beltéri falburkoló panel nem gyűrődik, vagy törik, nem kell olcsó műanyag hatást, nem porlad. Helyette puha barátságos és különleges műbőr – textilbőr kárpitoknak köszönhetően tartós és könnyen tisztán tartható

 

A szépség és újszerűség mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy az Innowall puha 3D falpanelek számottevő hő- és hangszigetelő képességük van, nem beszélve a kiváló akusztikai tulajdonságaikról.

 

Termékünk egy különleges prémium termék. Ha otthonodba kerül, biztos lehetsz abban, hogy belépő barátaidtól, ismerőseidtől sok elismerést fogsz kapni.

 

 

STÍLUS, FAL, INNOWALL 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jellemzők:

 

 • magas sűrűségű, masszív memóriahab
 • rugalmas
 • nincs kemény hordozóanyag
 • légiesen könnyű
 • az Innowall 3D panelek könnyen tisztíthatóak, akár egy nedves törlőkendővel vagy porszívóval is. Vegytisztításra nincs szükség!
 • német alapanyag, magyar kezek által előállított magyar termék
 • könnyű kezelhetőség, egyszerűen a helyére rögzíthető
 • CE jelölt termék

 


 

Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉMI-TÜV SÜD Magyarország termék minősítő vizsgálatán, a memórihabból készült 3D falpaneleink jól vizsgáztak, és megszereték a CE jelöléshez szükséges valamennyi  műszaki bizonylatot.

 

 

 

 Dokumentáció megtekintése


Oszd meg!3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
ILYEN VÉGEREDMÉNYT LEHET ELÉRNI
A FALPANELEINKKEL!
IMG-1813.JPG 5.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg IMG-2243.JPG Teide1._m__solat.jpg Taide_2__j.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg 14.jpg 1.jpg SelectWalls-finn-2000x2000px-02.jpg 3.jpg K__perny__fot___2019-04-09_-_10.36__1_.08_2019_04_10_11_32_16_80420378689.jpg K__perny__fot___2019-04-10_-_10.48.22_2019_04_10_11_32_16_84223698359.jpg IMG_2021_2019_04_10_11_32_47_90776081849__1_.jpg IMG_2022_2019_04_10_11_32_47_51024563983.jpg viber_image_2019-05-10___16.27.45_m__solat_2.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
 • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
 • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
 • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient