2 darabos sor kaspó box

Telefon Telefon: 06-70-635-3110
envelope   Bejelentkezés  shopping cart  
HU EN

Oszd meg!Nagyítás
2 darabos sor kaspó box
2 darabos sor kaspó box

2 darabos sor kaspó box

Bruttó 16 000 Ft / doboz
(Nettó 12 598 Ft / doboz)
1 panel ára: Bruttó 16 000 Ft / doboz
db
Termék típus:
Zöldfal
magasság:
18 cm
szélesség:
57 cm
mélység:
18 cm
rögzíthetőség:
csavar
kiszerelés:
2 darab sor kaspó

A két sor kaspó box 4-4 férőhelyes cserépedénnyel kialakítva azoknak, akik szeretnének hagyományos sor kaspót elhelyezni tetszésük szerint bárhol a lakásban, akár a konyhában saját fűszernövényt ültetni, vagy a teraszra, de nem szeretnének lemondani a hagyományos kaspók érzéséről.


Cikkszám:
IWSORKASP01
Kategória:

Leírás

A sor kaspók nagy előnye, hogy nincs szó csepegtetős öntözésről, hisz a növények a folyadékot alulról kapják, ami a növények számára optimális, mert így éppen annyi vízhez jutnak hozzá, amennyire ténylegesen szükségük van, megteremtve a megfelelő körüményeket.

Túlöntözés szinte lehetetlen, minden sor kaspó box végén egy vízszintmérő került kialakításra, melynek segítségével könnyen nyomon követhetjük a sor kaspónkban tárolt vízmennyiséget.
A sor kaspók egyik nagy előnye, hogy nem kell karbantartani, ezáltal gondozásmentes, hosszantartó használatot biztosít.
 

A sor kaspókat kézi feltöltési lehetőséggel láttuk el, aminek kialakítsa a boxok tetején található. Egy gumiszelep található mindegyik kaspósor , tetején bal oldalt, ami könnyedén eltávolítható, ha eljött a töltési idő. (Ezt mindig látni fogjuk, a jobb oldalt elhelyezett vízszintjelzőnkön)

 

Töltési útmutató:
Egy tetszés szerint kiválasztott kancsót megtöltünk vízzel, esetleg adunk hozzá tápanyag- után pótló folyadékot, és addig töltjük a sor kaspónkat, amíg el nem éri jobb oldalt található vízszint mérő a maximum szint jelzést. 
Ezek után visszatesszük a gumi szelepet, és ahol telik az idő, figyeljük a vízszint jelzőt, hogy mikor kell újra feltölteni a kaspó sorokat, mikor van folyadék utánpótlásra szükségük a betelepített növényeinknek.

3D Falpanel

Az otthonod legyen a képmásod, tetszés szerint öltöztesd,  alakítsd és formázd. A fal igazodjon hozzád!

Zöldfal

Ahol veled lélezgik a fal...

Biokandalló

Testet- lelket melengető szépség.

Innovatív
3D Falpanelek

Varázsold stílusossá és egyedivé az otthonodat prémium minőségű 3D falpanelekkel! Magas minőségű textilbőr borítás segítségével teljesen átalakulnak a sokszor ridegnek és unalmasnak tűnő falak, a védőburokból pedig egyedi,  látványos és modern felület válik.

Innovatív
Egyedi
Egyedi
Biokandallók

A biokandallók lakásba csempészésével az “otthon melege” valóban új értelmet nyer! A család nap, mint nap megcsodálhatja a művészien táncoló lángok csodálatos és egyben titokzatos látványát és velük együtt a melegség örömteli érzését.

Természetes
Zöldfalak

Valamilyen megmagyarázhatatlan módon mindannyian kötődünk a természethez – mi lenne, ha ezt a láthatatlan kapcsolatot közelebb hoznánk magunkhoz, egészen az otthonunk melegéig? Zöldfalaink segítségével a természet valóban beköltözhet hozzád!

Természetes
Az Innowall dekorpanelek életet visznek a belső terekbe!
10..jpg Z__ldfal_k__p_.jpg 11..jpg IMG_20191216_163532.jpg k__p.jpg IMG-2243.JPG Automata_n__v__nyfal_szerkezetek.jpg Teide1._m__solat.jpg Taide_2__j.jpg image7.jpg Ecuadorrrrrrrrr.jpg OFFICE_GREEN_WALL.jpg 5.jpg 12.jpg 15.jpg IMG-2235.JPG 6.jpg 2.jpg IMG-1813.JPG __js__t__t_fekete_Bigorre_m__solat.jpg 3_2019_03_06_15_23_52_61469612084.jpg 11.jpg enterior_3Dwall.jpg 4.jpg Monte3.jpg 8.jpg K__perny__fot___2019-10-31_-_10-18-26_m__solat_2019_11_05_10_00_25_55364313256.jpg 9.jpg 7.jpg 13.jpg
Kiknek ajánljuk termékeinket?
  • Mindazoknak, akik imádják a kreatív, modern, minőségi megoldásokat.
  • Azoknak, akik stílusosabbá és egyedibbé szeretnék varázsolni az otthonukat.
  • Azoknak, akik nem egyeznek ki az átlagossal és megszokottal.
Hírek
2019-04-11

A construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

2019-04-09

Talán nem erős kifejezés, hogy az Innowall 3D falpanelek taroltak a Hungexpon. Kevés azoknak a látogatóknak a száma, akik szó nélkül mentek el a standunk előtt.  Legtöbben csodálkozva nyomkodták ujjukkal termékeinket, mondván, „jé, ez puha”. Igen-igen… kemény dolog ez, hogy puha.

További hírek
Élő- lélegző falak

Az élő növényekkel borított falak kedvezően befolyásolják a környezetünket, csökkentve a szénmonoxid a szállópor mennyiségét és párologtatásukkal hűtve, optimalizálja a beltéri viszonyokat. Mellesleg kiemelkedő esztétikai élményt is nyújt.

Rólunk mondták
Daróczi Noémi
Lakberendező

"10 éves tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat látni, de mekkorát tévedtem! Az Innowall egy teljesen új oldaláról közelíti meg a lakásdekoráció fogalmát."

Vadász Imre
Étterem tulajdonos

"Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban."

Keleti Andrea
Családanya

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édesség boltban. Mindent haza akartam vinni. "

Írj nekünk!

VÁLJ VISZONTELADÓ PARTNERÜNKKÉ!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz viszonteladónak!


Varázsold a vásárlóid otthonát igazán egyedivé 3D falpaneleinkkel!

Viszonteladó leszek!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient